Umbre

Animale domestice si salbatice

Anotimpuri

Pozitii spatiale

Multimi, numere, figuri geometrice

Multimi

Pictura

,,Maricica” de L Vlădescu

Copac

Reclame

3 răspunsuri »

  1. Doamne-ajuta! Ma numesc Lacramioara si sunt educatoare la grad nr.1 Clinceni , Ilfov. Va rg fr dc aveti bunavointa sa im trimiteti/spuneti cum pot realiza minunatul copacel pe care l-ati realizat la active practica (copacul inflorit). Va multumesc din suflet!!!!

    • Buna ziua!
      Am folosit o jumătate de coală A4 de carton maro, pe care am franjurat-o până la jumătate, pe orizontală. Apoi am rulat coala, dând forma trunchiului, și am capsat în partea de jos. Am dat forma coroanei răsfirând benzile tăiate din partea de sus (crengile) după plac. În partea de jos, am crestat putin tulpina, pentru a-l putea lipi pe suport (tot din carton). Apoi am lipit hârtie creponată verde și floricele multicolore pe suport, iar pe crenguțe floricele albe și roz. Sper că explicațiile mele vă vor fi de folos. Din păcate, nu am un șablon pe care să vi-l pot pune la dispoziție. Lucrez, în general, din ochi, cum se spune 🙂 . O zi frumoasă!

      • …cu nemasurata parere de rau va spun, ca abia acum am citit raspunsul dv. Va multumesc mult pentru explicatii si pt bunavointa de a va ajuta colegele de pretutindeni. Numai bine, Doamne, ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s